måndag 20 februari 2023

Lite fler köp

Men se på tusan, aktieköp idag också. Nu kan det se ut som att vi strösslar pengar omkring oss och spontanköper hejvilt för tiotusen kronor, men vi handlade inte så mycket i slutet av förra året så det finns en del torrt krut vi vill sätta i arbete. Nedan är dagens skörd för undertecknad. 

Resurs för att blåsa det sista av utdelningarna som fanns kvar på ett av kontona, de har inte haft världens roligaste utveckling men utdelningen är skaplig.

Peab hade ingen av oss sedan tidigare och tyckte den började se prisvärd ut. Bra utdelning, fast tyvärr bara en gång per år. Generellt sett undviker vi aktier som bara delar ut i tråkiga april eller maj, men ibland så sker små undantag.

Corem har åtminstone jag som skriver nu på tok för mycket av och borde inte köpa mer. Sambon köpte lite och då kunde inte jag heller låta bli. Bra utdelning, hoppas det håller i sig!

/WB

2 kommentarer:

  1. Gillar Peab och köpte mer i höstas. Orderstocken är 44 miljarder kr och även om nyproduktion och annat minskar så finns alltid infrastrukturbenet och kompenserar :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Precis! Tänker att infrastruktur kommer man ju inte undan oavsett. Har ni även NCC?

      Radera